Reglement en contract gebruik ‘T Kruispunt

Iedereen die een duidelijke link heeft met de Grote heide kan het kruispunt gebruiken maar we hebben volgende gouden regels:

  • Het kruispunt is ten alle tijden voor iedereen toegankelijk en diegene die het gebruikt verplicht er zich toe iedereen te bedienen die binnenkomt
  • Het consumeren van de aanwezige drank en het ontvangen van het geld daarvoor gebeurt in goed vertrouwen. Het dorpshuis is van en voor iedereen dus we hopen dat iedereen het in eer en geweten zo behandeld.
  • Indien er versiering wordt aangebracht of extra (staan)tafels of stoelen worden geplaatst, of indien er wijzigingen aangebracht worden in de stockage van koude dranken in de koeling, dienen deze bij de sluiting terug in oorspronkelijke staat worden teruggezet of opgeruimd te worden
  • Er is een algemeen rook verbod in het kruispunt

Voor beide formules komt altijd de kassa halen zodat u altijd wisselgeld te beschikking hebt indien er mensen binnenkomen die misschien niet bij uw feest horen.

De kassa en de sleutel moeten afgehaald worden op Weidenstraat 45 (Neerpelt) en teruggebracht de volgende dag voor 11 u, tenzij anders afgesproken. Wel altijd even bellen naar Tessa 0494 38 01 37 of Bert 0478 56 54 29.

U kan het formulier hieronder invullen of dit formulier downloaden en doorsturen (foto nemen en via WhatsApp doorsturen is voldoende).

Hotmail/Outlook gebruikers: Helaas blokkeren Hotmail en Outlook regelmatig onze bevestigingsmails. Om dit te verkomen zou je voordat je dit formulier invult, eerst de domeinnaam netb.be moeten toevoegen aan je lijst van veilige afzenders. Dan komt de email wel probleemloos bij je aan.

VZW ’t Kruispunt Contactpersonen voor verenigingen/uitbating/verhuur:

Tessa Damen +32 494 380137

Rik Bielen +32 494 56 19 91

Leen Gielen +32 478 664110