Reglement en contract gebruik ‘T Kruispunt

Iedereen die een duidelijke link heeft met de Grote Heide kan het kruispunt gebruiken maar we hebben volgende gouden regels:

  • Het Kruispunt moet netjes onderhouden worden als of het van jezelf is.
  • Het consumeren van de aanwezige drank en het ontvangen van het geld daarvoor gebeurt in goed vertrouwen. Het dorpshuis is van en voor iedereen dus we hopen dat iedereen het in eer en geweten zo behandeld.
  • Als er versiering wordt aangebracht of extra (staan)tafels of stoelen worden geplaatst, of indien er wijzigingen aangebracht worden in de stockage van koude dranken in de koeling, dienen deze bij de sluiting terug in oorspronkelijke staat worden teruggezet of opgeruimd te worden.
  • Er is een algemeen rook verbod in het Kruispunt.

Het Kruispunt wil vanaf 2021 overgaan naar één enkele Formule. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van het kruispunt voor een babyborrel, familiefeest, of iets anders, maar je betaalt de standaard drank prijzen per consumptie. Wanneer u het Kruispunt afhuurt is het privé en u hoeft dus geen andere mensen binnen te laten of te bedienen. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden kunt u bellen naar Tessa Damen op +32 494 38 01 37. U kunt het Kruispunt afhuren door onderstaand Formulier in te vullen, u ontvangt dan binnen 24 uur een bevestiging of de reservatie is gelukt en vastgelegd in de agenda.

U hanteert de normale drankprijzen* en moet een vergoeding betalen voor de poetsvrouw.

Wanneer u het kruispunt afhuurt voor een privé gelegenheid is het niet meer nodig om een kassa af te halen. U kunt gewoon gebruik maken van de drank die aanwezig is in het kruispunt. Na afloop van het feest vragen wij u om de geconsumeerde drank (leeggoed) netjes apart te zetten en een foto te maken van het verbruik. Wij zullen dan de dag erna de drank gaan natellen en een factuur maken.

U kan het formulier hieronder invullen door op de knop hieronder te klikken of dit formulier downloaden en doorsturen (foto nemen en via WhatsApp doorsturen is voldoende).

VZW ’t Kruispunt Contactpersonen voor verenigingen/uitbating/verhuur:

Contactpersoon vragen reservaties: Tessa Damen +32 494 380137