’t Kruispunt afhuren

‘t Kruispunt afhuren voor privé gelegenheden is vanaf 2021 mogelijk. ’t Kruispunt is een dorpshuis, en wij willen dit graag zoveel mogelijk beschikbaar stellen voor iedereen. Niet enkel voor verenigingen maar ook voor andere mensen van de Grote Heide. We hebben vastgesteld in de eerste jaren dat het niet privé afhuren voor zowel de huurder als de mensen die binnen wandelde als niet prettig werd ervaren. Daarom willen we vanaf dit jaar duidelijker gaan communiceren wanneer het voor iedereen open is, en wanneer het een privé aangelegenheid is.

Hoe gaat dit in de praktijk dan in zijn werk?

Je wil op een zondag met de familie een gezellig samenzijn organiseren. Je zoekt dan zelf in je kennissen kring een vrijwilliger die achter de toog wil staan en vult online ons reservatie formulier in op de contact pagina. Na het invullen van ons contact formulier (reservatie formulier) zal de datum geblokt worden in de agenda en is het Kruispunt voor jullie afgehuurd. Als jullie informatie willen ontvangen over de prijzen voor het afhuren moeten jullie even bellen naar Tessa Damen. Haar nummer vind je op het reservatie Formulier.

Wat zijn de formules?

De mogelijkheden tot afhuren kun je vinden op onze contact pagina, of klik hieronder verder. Het is de bedoeling dat je het formulier invult en opstuurt om de reservatie definitief te maken. Bar personeel moet door de mensen die er gebruik van maken zelf voorzien worden.