’t Kruispunt afhuren

‘t Kruispunt afhuren voor privé gelegenheden is helaas niet mogelijk. ’t Kruispunt is een dorpshuis, en wij willen graag dat wanneer het open is, iedereen zich welkom voelt om binnen te wandelen. Het is natuurlijk wel mogelijk om ’t Kruispunt af te huren voor een feestje, maar dan is iedereen die niet genodigd is ook welkom.

Hoe gaat dit in de praktijk dan in zijn werk?

Je wil op een zondag met de familie een gezellig samenzijn organiseren. Je zoekt dan zelf in je kennissen kring een vrijwilliger die achter de toog wil staan, of je doet dit vrijblijvend om de buurt, of je vraagt ons om advies. We reserveren dan een tafel voor een aantal uur, zodat je zeker zitplaatsen hebt. Of om nog een voorbeeld te geven. De KVLV huurt elke dinsdag avond het dorpshuis voor hun 2 wekelijkse handwerkavond. Ze betalen geen huur, maar verkiezen ervoor om de drank per consumptie af te rekenen. Ze regelen ook altijd zelf mensen voor achter de toog. En als er iemand onverwacht binnen komt bieden ze deze mensen natuurlijk ook netjes een drankje aan.

Wat zijn de formules?

De mogelijkheden tot afhuren kun je vinden op onze contact pagina, of klik hieronder verder. Het is de bedoeling dat je het formulier invult en opstuurt om de reservatie definitief te maken. Bar personeel moet door de mensen die er gebruik van maken zelf voorzien worden.

Klik hier om ons te contacteren als u het Kruispunt wil afhuren.